&nbsp

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

  • 90 dagars returrätt

    Du behöver aldrig vara orolig om du ska hinna returnera det som du köpt om du behöver skicka tillbaka en produkt, det enda kravet är att produkten är i samma skick som när du mottog den, ny och oanvänd.

Nötta mammatrosor eller ett sexigt raffset?

Nötta mammatrosor eller ett sexigt raffset?

Sexiga underkläder på dejten, en krydda för sexlivet eller en lyxig present från pojkvännen i all ära, varför inte krydda vanliga vardagsaktiviteter med lite sexighet under dina vanliga kläder? Som hänget i soffan med Solsidan, på måndagsmötet på jobbet eller toapappersinköp på lokala affären.

Tänk om, tänk rätt

Även om det bara är du som ser dom så kan sexiga underkläder skapa en känsla av lyx, makt och sensualitet. Använd dem inte bara i förhållande till män utan låt dig själv njuta utav dem, det är ju ändå din kropp. Lyft fram din sexighet och imponera på dig själv! Nu till underkläderna; spets, korsett, string, hotpants, body, färgglatt eller svart? Funktionen på sexiga underkläder är viktig men det betyder inte att man behöver missa på designen. Det finns massor med underkläder att välja på som är tusen gånger skönare än dina gamla nötta. Sen är det viktigt att välja rätt produkt för dig, vad får dig att känna dig bekväm? Minimalt kan vara sexigt men om du hellre trivs i en trosa med hög midja som ramar in dina former och framhäver dina härliga höfter så kör på det. Du kanske gillar femtiotalets pinuppa-mode eller varför inte en trosa med kedja som flörtar lite med bdsm. Smaken är som baken och det viktiga är att tänka på vad du vill framhäva istället för vad du vill dölja. Underkläder finns till för att hylla din kropp så låt inte bilden av en underviktig modellkropp hindra dig från att känna dig sexig.

Unna dig själv och dina sexiga underkläder det bästa

Det finns oändliga möjligheter när det kommer till underkläder. Ibland kanske man vill överraska sin partner men man bör även överraska sig själv med ett nytt set då och då. Vem vet vad du känner för att köpa härnäst, en sexig höfthållare eller en erotisk trosa med stimulerande pärlor mellan läpparna? Kanske en trosa med öppen gren eller varför inte gå all-in och pröva på ett latex set? Många kvinnor har tyvärr fel behå storlek vilket leder till dålig komfort och påverkar helhetsbilden av din klädsel. Våga fråga om råd och lägg lite tid på att hitta rätt. Det kan ibland vara bra att spendera lite mer pengar på sexiga underkläder i bra kvalitet, passformen kommer hålla längre. Tänk även på att sköta din underkläder på bästa sätt. Handtvätt är det bästa alternativet. Maskintvätt funkar även det men då är det viktigt att använda tvättpåse. Det är aldrig bra att torktumla sin underkläder då det gör att elasticiteten släpper, precis som på dina gamla avlagda trosor. Gå nu ut och hitta just de underkläder som får dig att känna dig riktigt sexig och bekväm!

 


 

Matilda 
Är stockholms tjejen som har hittat kärleken på Sveriges framsida, när hon inte skriver artiklar åt Vuxen Magasin har hon fullt upp med helvilda Elvin. .