&nbsp

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

  • 90 dagars returrätt

    Du behöver aldrig vara orolig om du ska hinna returnera det som du köpt om du behöver skicka tillbaka en produkt, det enda kravet är att produkten är i samma skick som när du mottog den, ny och oanvänd.

Så köper du underkläder till henne

Att köpa underkläder till din flickvän är romantiskt – men djärvt. Fallgroparna är många men vi guidar dig rätt!

Ta reda på hennes storlek

Kanske inte lika lätt som det låter. Kan ju inte direkt fråga henne rakt ut, det är ju ändå en överraskning. Men samtidigt vill du inte köpa fel storlek så vad gör du? Ta en titt i hennes garderob, syftet är ju ändå ädelt. Se till att anteckna behå-storlek, storlek på trosor, klädstorlek och vilka material och färger hon verkar gilla.

Om hon däremot vet att du ska köpa underkläder fråga henne efter bystmått (mät gärna själv), midjemått, höftmått och vilken typ av underkläder, färger och material hon tycker om.

När du fått all information du behöver så kom ihåg att damunderkläder inte längre bara omfattar trosor och behå utan det finns en hel massa att välja på som spetsklänningar och nattlinnen. Forsätt läsa!

Välj rätt storlek på spetsklänningen

Att välja storlek är aldrig lätt, varken för dig eller henne. Fördelen för dig är att det är en förmildrande omständighet ifall det skulle bli fel. Storlekar skiljer sig från märke till märke och även passformen kan variera. Kolla vilken storlek som dominerar hennes garderob så bör du vara på den säkra sidan.

Tips: Om du köper damkläder online så finns det ofta en storleksguide i produktbeskrivningen. Har du alla hennes mått är din chanser att pricka rätt betydligt större.

 

Så väljer du rätt BH-storlek

De flesta damunderkläder matchar din flickväns BH-storlek så om du lyckades hitta rätt på den när du letade kan du vara trygg. Ofta finns det många olika modeller att välja bland. Du löser detta problem genom att välja samma storlek som den behå hon använder mest. Det är troligtvis den som är mest bekväm och sitter bäst. 

Det finns även underkläder i onesize. Men innan du tar den lätta vägen så tänk på att underkläder i onesize passar de flesta, inte alla. Risken finns fortfarande att passformen blir fel. Det brukar ofta finnas en utförligare beskrivning i produktinformationen och i många fall även onesize i "plus-storlek".

 

Så väljer du rätt stil på hennes underkläder

Du vill att din present ska få henne att känna sig sexig och självsäker så blicka tillbaka i tiden och försök komma på vad hon har på sig när hon vill känna sig snygg. Vad väljer hon att ta på sig på en romantisk middag eller fest. Hitta liknande stil på underkläderna så prickar du rätt.

Viktigt att komma ihåg är att om hon är åt det mer traditionella hållet i sin klädstil kanske det inte är så smart att köpa det allra galnaste i utbudet. Det kan lätt bli fel och risken är stor att hon inte kommer våga bära upp det. Om stilen är för utmanande kan det också misstolkas och hon kanske känner att du inte tycker att hon är tillräckligt sexig (om hon inte vanligtvis använder utmanande underkläder vill säga).

Kom även ihåg att det är som i huvudsak hon som ska uppskatta presenten. Köp något som du tror hon kommer att gilla, inte något som du kommer att älska.

4. Fortfarande osäker?

Du kan alltid fråga hennes vänner om råd. De känner henne väl och vet vilken stil hon gillar.

När det gäller färg på underkläder så blir det sällan fel med rött eller svart. Samma sak gäller när det kommer till materialen, spets och siden fungerar alltid. Men vill du imponera ordentligt så kollar du in hennes utbud av klänningar och låter dig inspireras av dem. Det är mycket troligt att de färger hon använder när hon vill vara snygg på fest även faller i god jord när det kommer till underkläder. Enkelt.

Fråga hennes vänner. De kan hjälpa dig att hitta något smakfullt som passar hennes stil.

Kom ihåg!

Jämför inte hennes kropp. Få kvinnor har modelkroppar så undvik att säga att du sett underkläderna på någon modell. Det är mycket bättre att säga att du såg dem och tror att hon skulle passa i dem. Pressen minskar och hon får inte komplex.

Du handlar alltid tryggt och har 30 dagars öppet köp på Bella.se